>

Aradığın aslında nedir ki?

Monday, November 6

Blogger, bana ACI çektirme!!

Uzunca bir post yazıp bloggerda yayınlayamamak ne kadar acı bilir misiniz? Yazı 4 parağrafı geçti mi "sunucuya bağlanamadım" diyor sürekli. Ben de mecburen her yazıyı sunucu hatası almayacak parçalara bölüp yayınlamak zorunda kalıyorum. Aşağıdaki yazı da bu süreçten nasibini aldı. 3 parçada yayınlayabildim.

Blogger, benimle derdin ne?

4 Comments:

bence template'i degistirmeyi dene guzelim, belki sorun cozulur, bazi templateler cunku bloggerla uyumlu olmuyor..

hadi artik sorun cozulsun, yeni postlarini bekliyorummm..

sevgiler,
Banu

November 10, 2006 6:41 PM

 

Merhaba k.i.s.d.,

Ne haber? Nerede sen?

Nasil gunler Istanbul'da?

Sen cok haklisin. Blogger cok kotu degil mi?

Ama blogging cok guzel :)

Iyi gunler,

Gorusuruz,
Suleyman.

November 13, 2006 3:58 AM

 

Banucum selam,
Şablonü blogu açtığımda kendim oluşturmuştum, html koduyla oynayarak. Ve o zamandan bu yana sorun çıkarmamıştı. Ben uzun post yazarken sorun yaşıyorum ve bunu bloggerın servis sunucularına bağlıyorum. sanırım artık dünya bloggerlarının yükünü taşıyamıyor:)

Ama evet, yazmalıyım, yazacağım :)

November 13, 2006 10:56 AM

 

Süleyman ve ben,

Merhaba. Uzun zamandır uğrayamadım sana. İşle bozdum kafayı sanırım :) Artık aklıma neşeli şeyler pek gelmiyor, istesem de cıvıl cıvıl düşünemiyorum. Yeniden neşelendiğimde, söz yazacağım bloguna.

İstanbul sonbaharı yaşıyor. Turuncu-kızıl renkler... Sarmaşığım bordo oldu ve sonra yapraklarını döktü. Fotoğraf koyamıyorum çünkü işyerinde bu işlerle uğraşmayı istemiyorum. Bilgisayarı da evde eşim kullandığı için bende faaliyet yok :)

Kendimi bu aralar mutfağa adamış durumdayım. Stresimi yemek ve ekmek yaparak atmaya çabalıyorum. cevizli ekmek favorimiz oldu :)

Haftasonu da hep mutfaktaydım. Bu konuyla ilgili ir post yazabilirim sanırım.

Hoşçakal.

November 13, 2006 11:00 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
z_post_title="<$BlogItemTBlogger, bana ACI çektirme!!t> d="stats_script" type="text/javascript" src="http://metrics.performancing.com/bl.js">