>

Aradığın aslında nedir ki?

Tuesday, November 21

Bavul soyulma haberi:

http://www.milliyet.com.tr/2006/11/21/guncel/gun07.html

"Denizlili iki öğrenci kardeş, ABD'den Türkiye'ye gelirken, valizlerindeki özel eşyalarının ve Victoria's Secret marka iç çamaşırlarının çalındığını öne sürdü.Denizlili işadamı Selahattin Çınar'ın New York'taki R.I.T. Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde öğrenim gören kızı Canan ile oğlu Caner, 4 gün önce Chicago'dan İstanbul'a THY uçağıyla yolculuk yaptı. Aktarmalı olarak, İstanbul'dan İzmir'e gitmek üzere yeniden uçağa binen iki kardeş, Adnan Menderes Havalimanı'nda, bavullarını teslim alırken 4 bavuldan 3'ünün olmadığını gördü. Bavulların aktarma sırasında İzmir uçağına verilmediği ortaya çıktı. İstanbul'da kalan bavullar, Denizli'deki kardeşlere teslim edildi. Canan Çınar, Victoria's Secret markalı 5 adet iç çamaşırı ile Banana Republie marka bikinisi, çizme, parfüm, krem, çanta, saat gibi özel eşyalarının bavullarından çalındığını söyledi. İki kardeş, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Ulaştırma ve İçişleri bakanlıkları ve THY'ye faks göndererek eşyalarının bulunmasını ve hırsızın yakalanmasını istedi."

Çalan kişinin aynı kişi olduğundan eminim. Hatta bu kişinin bayan olduğundan da eminim. Nasıl ki benim parfümlerimin ayakkabı kutusunda olduğunu bildiyse, Victoria's Secret markasının da gayet farkında. O kişiye İsmail YK'nı şu klip şarkısını armağan ediyor ve diyorum ki... umarım kremlerimi kullanırken cilt kanseri olursun. Evet ben hümanist değilim, napim, insanlar adaletsiz!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
z_post_title="<$BlogItemTBavul soyulma haberi:t> d="stats_script" type="text/javascript" src="http://metrics.performancing.com/bl.js">